Priesterwijding

25 mei 2024

We kunnen terugkijken op een indrukwekkende inwijdingsmis van Juan Ignacio Jimenez Walker, afkomstig uit Chili en sinds enige tijd stagair in onze parochie op zaterdag 25 mei jl.
Samen met José Enmanuel Mejía Sánchez, werd hij tot priester gewijd door Mgr. Hendriks in de Kathedrale Basiliek van Sint Bavo te Haarlem. Zie voor meer foto’s: https://www.bisdomhaarlem-amsterdam.nl/

Op zondag 26 mei was er in de Mariakerk een plechtige Hoogmis waarin Juan Ignacio, voor het eerst voorging en hoofdcelebrant was in de Eucharistieviering. Een prachtige mis die onder grote belangstelling plaatsvond. Na afloop stond er een lange rij mensen om hem te feliciteren en zijn zegen te ontvangen, waaronder burgemeester ter Heegde.

Wat een voorrecht dat wij ons mogen verblijden met zo’n talentvolle priester in ons midden en deelgenoot mochten zijn van zijn diaken- en priesterwijding.
Wij bidden voor Juan Ignacio dat hij met Gods zegen in vruchtbaarheid het pad van zijn roeping mag vervolgen, en hopen dat hij liefst nog langere tijd, actief mag zijn in onze parochie.

Maria Arisz 

Andere berichten