Misintenties

Een Misintentie is een specifieke intentie waarvoor de Mis wordt opgedragen. Ze kunnen worden aangevraagd ten behoeve van een andere mensen, bijvoorbeeld voor de genezing van iemand die ziek is, die een examen moet afleggen, aan een nieuw levensjaar begint, of ter herdenking van een huwelijksverjaardag. Misintenties worden ook vaak aangeboden ter nagedachtenis aan een overleden persoon, waarbij wij laten zien hoe verbonden wij ons voelen met onze dierbare overledenen.

U kunt uw misintenties opgeven bij het secretariaat van onze parochie, dit kan eenvoudig via het onderstaande formulier. Of via de hiervoor bestemde envelopjes achter in de kerk, per email of per telefoon. (Link secretariaat@h-drieeenheid.nl. of contactpagina)

Bidden in onze kerk is waardevol en kosteloos. Maar omdat wij uw bijdragen goed kunnen gebruiken voor het onderhoud van onze kerk, hebben wij een richtbedrag ingesteld van 10 euro. U bent natuurlijk vrij om naar eigen inzicht bij te dragen, maar dit is niet verplicht.

Geef hier uw intentie op:

Misintentieformulier

DD slash MM slash JJJJ
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.